Δεν έχετε αγορές στο καλάθι

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 € ,για
δέματα μέχρι 3κγ,εντός Αττικής

Αναζητηστε στο καταλογο μας:

Attilio Di Fabrizio

Attilio Di Fabrizio

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕΦ

Επιστροφή
Attilio di Fabrizio

Attilio di Fabrizio

La Villa San Michele - Fiesole en Toscane, Italie

Με θέα την αρχαία πόλη των Μεδίκων και το διάσημο Duomo της από τον δέκατο πέμπτο αιώνα, η Villa San Michele είναι ένα μέρος σπάνιας ομορφιάς με ψηλά κυπαρίσσια να χαϊδεύουν το γαλάζιο του ουρανού και υψωμένους κήπους της. Σε αυτή την τοποθεσία, ξεχιλεισμένη από τη μνήμη του Μιχαήλ Αγγέλου "ο τοπικός θρύλος λέει ότι σχεδίασε την πρόσοψη του πολυτελούς κτηρίου" ένα από τα πιο διάσημα τραπέζια της Ιταλίας μπορεί να βρεθεί, αυτό του Attilio di Fabrizio.

Εκπαιδευμένος στο τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια, όπως το περίφημο Villa Cipriani στη Βενετία, αυτός ο μεγάλος σεφ πέρασε αρκετά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, πριν επιστρέψει στην πατρίδα της τέχνης και της γαστρονομίας, και να γίνει ο παγκόσμιος πρεσβευτής της.

Πιστεύω του: να ανακαλύψουμε εκ νέου μια αυθεντική ιταλική κουζίνα, για να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ των γλυκών και δυνατών γεύσεων των φρέσκων προϊόντων, να δώσει καίρια θέση στα λαχανικά και τα βότανα, και να ενισχύσει την ουσία τους με το αρωματικό πλούτο από τα καλύτερα ελαιόλαδα.